Keittiökalusteet tekevät keittiön

Uusi keittiö toteuttaa monia unelmia. Keittiö on kodin monikäyttöisimpiä tiloja, joten suunnittelun merkitystä ei voi korostaa liikaa uuden keittiön harkitsijalle. Huomioon on otettava paitsi keittiölle käytettävissä oleva tila, myös perheen tavat ja keittiön käyttötarkoitukset:

  • Onko keittiösi myös seurustelupaikka vai onko se pyhitetty ruoanlaitolle?
  • Harrastatko ruoanlaittoa huviksesi vai vain välttämättömissä määrin?
  • Montako henkeä keittiössä toimii enimmillään samaan aikaan?
  • Mitä kodinkoneita tai muita keittiön toimintoja käytät yleisimmin?
  • Millaisen ilmeen keittiöösi haluat: modernin vai perinteisen, tumman vai vaalean, hillityn ja harmonisen vai pirteän ja värikkään?

Kun olet kartoittanut omat toiveesi ja tarpeesi sekä tiedät käytössä olevan tilan, keittiöprojekti on valmis alkamaan. Halusitpa teettää keittiön uudiskohteeseen tai laittaa vanhan asunnon koko kyökin uusiksi, meiltä saat kaiken tarpeellisen kattilat käteen -kokonaispalveluna alusta loppuun:

  • suunnittelutyöt tai suunnittelussa avustaminen
  • perusrakennetyöt (lattiat ja seinät)
  • pintatyöt: seinien maalaus, tapetointi ja lattia-asennukset
  • keittiökaapit ja muut keittiökalusteet asennettuina
  • kodinkoneet asennettuina

Keittiökalusteissa tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ovimalleja, vetimiä, työtasoja ja liesikupuja – löydät varmasti mieleisesi ratkaisut.

Kaapinovet muotoilevat keittiön ulkoasun

Keittiön kaapinovet ovat keittiön ulkonäön kannalta suuri tekijä. Kaapinovet tulevat monin värikirjoin, kuvioin ja materiaalein, joista voi koostaa unempiensa näköisen keittiön. Katso upeat kaappiulkoasuratkaisut.

Maalatut keittiön ovet

Kaappien nupit ja vetimet

Kaappien nupit ja vetimet ovat piste i:n päällä kaappien ulkoasuun. Istuuko makuusi paremmin antiikkia hehkuva bronssinuppi, joka tuo lämpöä keittiöön. Vai haetko keittiöösi enemmän modernia tuntua kiillotetulla kromilla?

Katso näyttävät nupit ja vetimet omaan makuusi.

Maalatut keittiön ovet
Laminaattiovet

Työtasoilla ja välitiloilla on väliä

Keittiön työtasot ovat osa niin keittiön toiminnallisuutta kuin ulkonäköäkin. Kuinka kovalle rasitukselle taso joutuu. Laitetaanko arvokkaampi massiivipuu vai taso upealla kuosilla. Välitilan kuosilla taas saadaan tausta istumaan saumattomasti tasojen ja kaappien ulkoasuun.

Katso upeat ja näyttävät keittiötasot ja välitilakuosit.

Tiskialtaat

Toimivat tiskialtaat ovat viimeistely muuten jo toimivalle keittiölle. Helposti puhtaana pidettävä, sopivan tilava ja näyttäväkin tiskiallas on tärkeä osa keittiökokonaisuutta. Katso minkälaisia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia eri tiskaltaat tarjoavat.